Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Det er ikke kun briefinger som staben producerer. Foto: SSR

SSR søger folk til Forsyning og Forplejning

SSR søger løbende personel til at indgå i enhedens stabs- og støttestruktur. Netop nu søges personel til Forplejningsgruppen (Sjælland) og til Forsyningssektionen (Jylland og Sjælland).

15-06-2022
​​​​​​​​​​​​
Kunne du tænke dig en funktion i staben ved Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni? SSR er inde i en rivende udvikling, og søger lige nu personel til stabs- og støttefunktioner i enheden. Tjenesten forrettes primært på Flyvestation Skalstrup ved Roskilde (Sjælland) og på Flyvestation Tirstrup ved Aarhus (Jylland). ​

Lige nu søger vi: 
 
 - Forsyningshjælpere (S4) til Jylland og Sjælland (Se stillingsopslag)

 - Forplejningshjælpere (S1) til Sjælland (Se stillingsopslag)

 - Rekrutteringsspecialister (S9) til Jylland og Sjælland (Opslag på vej) 


Læs mere om organiseringen af Staben ved SSR. 


Om at være frivillig soldat i staben hos SSR:
Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni (SSR) er hjemmeværnets landsdækkende specialenhed indenfor informationsindhentning, og er specialiseret i rekognoscering under krævende taktiske forhold, og består af personel, der er særligt udvalgt, særligt uddannet og særligt udrustet til at løse den pålagte opgave. 

SSR er underlagt Landsdelsregion Øst, men opstillet til rådighed for løsningen af Hjemmeværnets og Forsvarets nationale- og internationale opgaver. SSR skal bl.a. kunne støtte Forsvarets Specialoperationsstyrker (Jægerkorpset og Frømandskorpset) også internationalt, med personel fra stab og patruljer. 

Alle stillinger/funktioner i SSR stabs- og støttestruktur er med til at understøtte den overordnede opgaveløsning. 

Såfremt du er den rette kandidat, der er villig til at yde en stor frivillig indsats, så garanterer SSR til gengæld helt unikke muligheder og oplevelser som man ikke finder andre steder i Hjemmeværnet.

Inden endelig antagelse hos SSR, skal ansøgeren kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIG. Ansøgning om sikkerhedsgodkendelse foretages af SSR.

Tjenesten sker som frivillig soldat i Hjemmeværnet og der oppebæres ydelser efter Hjemmeværnets gældende regler.


Læs mere om Staben ved SSR.


Fandt du ikke det du ledte efter?
Ikke alle stillinger og funktioner i SSR slås op her og nu. Hvis du ikke fandt hvad du ledte efter, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Uopfordrede ansøgninger bedes sendt til: HVKSSR@HJV.DK og mærket med den relevante stilling eller sektion (S1-S9), og skal indeholde en kort motiveret ansøgning og et opdateret CV over civile og militære færdigheder og erfaringer. ​


Søger du optagelses i SSR Patruljer? 
Vil du være patruljesoldat hos SSR, så går vejen igennem Optagelsesforløbet til SSR. 
Kontakt straks SSR hvis du ønsker at søge optagelseskurset!​
Denne artikel er første gang offentliggjort af SSR den 13. Maj 2022 på HJV.DKHvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring