Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Ole U. Hanson / Kamp fra stilling

Skydeweekend i Hevring

En veloverstået skydeweekend overstået, selv om vejret ikke artede sig fra sin bedste side.

30-10-2019

Sammen med Hjemmeværnskompagni Midtfyn var vores kompagni i Hevring den 25-27 OKT 2019, for at afholde skydeperiode, det er første gang, at vi samarbejder om dette. Med ca. 100 hjælpere, instruktører og skytter, har der været godt gang i skydningerne weekenden igennem.
Derudover bidraget andre fynske kompagnier også med grupper til aktiviteten, der kom fra Hjemmeværnskompagni Odense Havn, Nordfyn, Sydvestfyn, Sydfyn og Svendborg.

 

                               Foto: Ole U. Hanson / Kamp fra stilling i frit terræn

Med 7 forskellige baner fordelt på alt fra førstehjælp på kamppladsen, gruppeskydninger og nærkamp til HABA (handlebane) med oppakning og Feltskyttemærkeskydning på SF-bane (selvmarkerende feltskydebane), har der været rigeligt at se til for både instruktører, hjælpere, arrangører, ikke mindst gruppeførerne og grupperne.

Vores kompagni havde ansvaret på bane 8, hvor fremrykning, samlet ildoverfald og tilbagetrækning.

 

                               Foto: Ole U. Hanson / Kamp fra stilling i skyttegrav

Vejret! Ja, som det nok antydes på billederne, var weekenden beriget med gaver fra vor herrer af, men det var ikke til, at mærke hos folkene. Helt igennem en rigtig god weekend med højt humør.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring