Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Hjemmeværnskompagni Vejle

Hærhjemmeværnskompagni Vejle
 
Forskydning.jpg 

"Vi kan - vi vil"
 
 
Hærhjemmeværnskompagni Vejle vil være et stærkt kompagni bygget på høj moral, holdninger og godt samarbejde. Gennem moderne ledelse og et højt informationsniveau skaber vi sammenhold og tager vare på hvert enkelt medlem.
 
Vi vil tilsikre, at moralen i kompagniet er højt og stabilt, således at vi kan udføre de opgaver der bliver pålagt os med et professionelt resultat.
 
Kompagniet sætte ruddannelse og det sociale i højsædet. Hvert år strukturer vi vores uddannelse samt lægger handleplaner for personellet i kompagniet.
 
Vi løser hjemmeværnets kerneopgaver, som bevogtning, sikring, førstehjælp og støtte til det øvrige lokalforsvar, samt politiet. Kompagniet har bl.a. ydet støtte til efetersøgning af forsvundne personer, katastrofen i Seest, afspærring af mineområdet på Skallingen, og hjælp til politiet under FN's kllimatopmøde i december 2009.
 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.


 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224