Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

​STV HVK Vejen Asbjørn Skjøth Bruun

STV

Et stykke mandfolk har sagt ja til at blive kompagniet STV.
Asbjørn er tidligere medlem af Sirius patruljen. Og stadig meget aktiv.
Han er netop hjemvendt fra verdens hårdeste skiløb i Grønland.

07-04-2016
​Pr. 15 April 2016 tilgår Asbjørn som kompagniets Sundheds trænings vejleder.

Asbjørn har visioner om at vi skal fange vores medlemmer, hvor folk er . HVK Vejen har aktive medlemmer mellem 18 og 80 år. Så det skal være aktiviteter, hvor alle kan være med.

Der vil startet blødt op med gåture hvor alle kan være med og han vil senere udfordre de unge i kompagniet til blandt andet forhindringsbane. Asbjørn er instruktør uddannet til blandt andet disse baner. Men stadig ikke glemme den almindelige hjemmeværns soldat.

Asbjørn er et fri menneske som bruger rigtig megen tid i naturen. Som sagt er han tidligere Sirius mand og har stadig en fod ude i den kolde natur. Han er netop hjemvendt sammen med et andet medlem af kompagniet Sebastian Feddersen fra verdens hårdeste skiløb i Sisimiut Grønland. 3 x 60 km på ski over 3 dage. En virkelig manddomsprøve af største skuffe. Den kommende søndag tager han afsted til det nordsvenske og deltager i Red Bull Nordenkjoldsløbet, hvilket er 220 km på ski.
Han rejser rundt i landet og giver foredrag om hans tid i Sirius patruljen og du har mulighed for at se hans hjemmeside også og evt læse lidt mere om ham der.
(Se øverst i højreside under link)


* Billede fra Arctic Circle Race 2016 - hvor HKH Frederik deltog. *

Vi ser meget frem til efteråret i kompagniet, hvor vi planlægger at starte blødt op så alle kan være med.
" Jeg vil give mit yderste til at det sammenhold - vi har fået opbygget i kompagniet bliver styrket " siger Asbjørn.
Vi venter dog til august måned med at starte op - da kompagniet har rigtig mange ting om ørene ligenu. Med Landsøvelsen og det hele.​​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring