Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Commanders Coin til kaptajn John Outzen

Skolechef, oberst Flemming Meinertz, kunne i går overrække en meget overrasket kaptajn John Outzen Commanders Coin.

01-04-2022

John er lærer og med-kursusleder på chefkurset, der netop i disse dage gennemføres på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab. John har været en fast bestanddel af chefkurserne siden kursets udvikling i 2015.

Skolechefen gav følgende motivation for tildeling af Commanders Coin. ”John er et utrolig stort aktiv for Hjemmeværnet. Ud over at have fungeret som kompagnichef for to kompagnier, har John også fundet tid til at lægge kræfter i rådsarbejdet. Dels i landsrådet, dels i Hjemmeværnets Uddannelsesråd, hvor John har bidraget til at rådgive mig som skolechef inden for flere vigtige områder. Når John ikke bruger tid i sit eget distrikt eller i rådsarbejdet, så finder John også tid til at være en af nøglepersonerne på vores chefkurser her på Hjemmeværnsskolen. Kvantiteten står ikke alene – John leverer kvalitet i sit frivillige arbejde, hvilket jeg har udtrykt min taknemmelighed for. Anerkendelsen er fuldt fortjent”.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring