Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

En god uge på Slipshavn

I uge 28 bliver der afholdt uddannelsesuge på Danmarks smukkeste tjenestested - Slipshavn, og indtil videre har det været en rigtig god uge!

12-07-2018
​Af Tina S. Madsen, HVS

Med godt 200 deltagere på Uddannelsesugen er der fyldt godt op i klasselokalerne og på fritidsområderne - alt er simpelthen taget i brug.

Ud af de 200 deltagere er ca. 160 kursister på en af de 22 kurser, som der i år bliver tilbudt. Der er selvfølgelig maritime kurser, såsom dækgastkurset. Men også værnfælles kurser kan tages i løbet af denne uge. For eksempel er det første gang man kan deltage på Sundheds- og træningsvejlederkurset på Slipshavn, og det er helt sikkert noget som vil gentage sig.

Når man går rundt blandt frivillige hjælpere, børnene og kursisterne er der en god stemning, alle er glade og synes at det er dejligt at bruge en uge af sin sommer her. Flere frivillige kommer gladelig igen år efter år for at hjælpe til. Som de siger:"Uddannelsesuge laves af de frivillige til de frivillige".
Den glade sommerlige stemning kan også skyldes vejret, som har valgt at vise sig fra sin gode side i år.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring