Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Taktiske læringsvideoer vinder fornem pris!

Kaptajn Peter H. Andersen og Seniorsergent Mikael D. Knipschildt har vundet Forsvarets Uddannelsespris 2018 med deres taktiske læringsvideoer!

03-10-2018


Af: Tina Sloth Madsen, HVS

På Forsvarsakademiets uddannelseskonference har omkring 100 personer fra Forsvaret stemt blandt fem nominerede, hvor Kaptajn Peter H. Andersen og Seniorsergent Mikael D. Knipschildt, og deres team fra henholdsvis Hjemmeværnsskolen og Hærens Sergentskole, høstede flest stemmer og vandt Forsvarets Uddannelsespris for deres taktiske læringsvideoer.

I 2016 startede Hjemmeværnsskolen et samarbejde med Hærens Sergentskole omkring udarbejdelse af taktiske læringsvideoer, som nu har vundet Forsvarets Uddannelsespris 2018.
Hjemmeværnsskolen bruger de taktiske læringsvideoer i FELS kurser, som er en integreret del af gruppe- og delingsførerkurserne. De taktiske læringsvideoer er med til at højne uddannelserne.

Da resultatet overstiger forventningerne fortsættes samarbejdet mellem Hjemmeværnsskolen og Hærens Sergentskole med videoer inden for andre fag.

De to personer som har været i spidsen for dette projekt er KN Peter Hartvig Andersen og SSG Mikael Dommerby Knipschildt. Peter har været opdrejningspunktet for projektet, og har inddraget alle relevante myndigheder og ressourcepersoner i projektet, så det kunne blive en succes. Mikael har bidraget til den militære faglighed i videoerne, men også pædagogisk viden i opbygning af videoerne, baseret på erfaring som faglærer i faget.  


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring