Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsskolen udbyder et ekstra informationskursus i marts

Grundet stor interesse udbyder Hjemmeværnsskolen et ekstra informationskursus 27.-29. MAR på Antvorskov Kaserne i Slagelse. Læs her, hvad de første kursister på det nye informationskursus har fået ud af kurset.

16-02-2020

af Hasna Eggers, KOM-MA, HVS/Foto: Christer Holte

Interessen for Hjemmeværnsskolens nye informationskursus har været stor – så stor, at det er besluttet, at der skal holdes et ekstra informationskursus 27.-29. MAR på Antvorskov Kaserne i Slagelse. Tilmelding sker via HJV.DK senest 1. MAR, hvor ansøgerne sættes på en venteliste. Når den sidste tilmeldingsfrist er overskredet, vil den kursusansvarlige meddele, hvem der får en af de eftertragtede pladser.

Noget tyder på, at det nye informationskursus lever op til forventninger
Selvom interessen er stor og forventningerne høje, så tyder det på, at kursisterne er glade og tilfredse med kurset. Hjemmeværnsskolen har taget en lille snak med 2 af kursisterne og hørt dem om, hvad de har fået ud af kurset.

Morten, Flotille 125 MFP næstkommanderende deling, 26 år i Hjemmeværnet (ny i kommunikationsspecialistfunktionen)


"Jeg arbejder med min flotilles HJV.DK, Instagram og Facebook, som jeg selv har startet op fra bunden tilbage i OKT 2019. Derfor har jeg brugt en masse tid på at researche, hvordan andre enheder profilerer sig på de sociale medier – for selvom jeg selv har en masse idéer, er det godt at få inspiration. Som ny i funktionen mener jeg helt klart, at det nye informationskursus er et must – nok også selvom man ikke er ny i funktionen, da man altid har brug for at sætte sin viden i kontekst. Kurset har givet mig en god grundlæggende ballast. Der har også været en masse vidensdeling og networkning mellem os kursister. Som sagt arbejder jeg med sociale medier, så har jeg helt klart tænkt mig at gå videre på 'Social Media'-kurset."


Nikolaj, Flotille 126 oversergent, 10 år i Hjemmeværnet (sammenlagt 6 år i kommunikations- og rekrutteringsfunktionen)


"Jeg har den komplette gamle rekrutteringsofficersuddannelse. Mine forventninger til det nye informationskursus er at få genopfrisket min viden, men også at få lært noget nyt – f.eks. om sociale medier, som har været efterlyst i længere tid. De forventninger er blevet indfriet. Det nye informationskursus har klædt mig godt på til de opgaver, som vi står overfor i øjeblikket - f.eks. sociale medier, pressehåndtering og den del af eventplanlægningen, der handler om kommunikationen omkring eventet – og det er en forskel fra før i tiden, hvor vi var mere koncentreret om at skrive en god historie på HJV.DK og den administrative del af eventplanlægningen."

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224