Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnsskolens feltpræst Thue Jensen under nytårsgudtjenesten.

Hjemmeværnsskolens nytårsparole stærkt tilbage

Efter en ufrivillig pause siden 2020 pga. corona er Hjemmeværnsskolens traditionsrige nytårsparole vendt stærkt tilbage i dag med nytårsgudtjeneste i Lønne Kirke og efterfølgende brunch i Gl. Spisesal i Nymindegablejren.

10-01-2023

​Ud over Hjemmeværnsskolens medarbejdere fra hele landet var også tidligere ansatte, Varde Kommunes borgmester Mads Sørensen (V) og kommunaldirektør Mogens Pedersen en del af gæstelisten.

”Det er en traditionel begivenhed, der er god måde at få hilst på de mennesker, der har den daglige gang på Hjemmeværnsskolen og lytte til, hvad der rører sig på de indre linjer”, fortæller borgmesteren.

 

Efter nytårsgudtjenesten i Lønne Kirke og en kort tale af oberst og skolechef Flemming Meinertz blev der overrakt en fortjenstmedalje i sølv og to estiske fortjensttegn samt Årets Medarbejder 2022 kåret.

Fortjenstmedalje i sølv
Hendes Majestæt Dronningen har tildelt myndighedsbefalingsmand og chefsergent Henning Thisgaard fortjenstmedalje i sølv for 40 års tro tjeneste i Forsvaret.


Skolechef og oberst Flemming Meinertz (tv) og myndighedsbefalingsmand og chefsergent Henning Thisgaard (th).

Kaitseliits Fortjensttegn
Kaitseliits Fortjensttegn er det estiske hjemmeværns, Kaitseliits, svar på Hjemmeværnets Fortjensttegn. Det blev givet til orlogskaptajn Troels Sundwall og major Thorsten Christensen for deres store arbejde for samarbejdet mellem de to landes hjemmeværn.


Kommandørkaptajn Jens Kofoed i front overrakte det estiske fortjensttegn til major Thorsten Christensen (tv) og orlogskaptajn Troels Sundwall (th).

Årets Medarbejder 2022
Sidst, men ikke mindst blev Årets Medarbejder 2022 kåret. Titlen tilfaldt HR-medarbejder Bente Jørgensen for sin villighed, ansvarlighed, faglighed og nøjagtighed i sit arbejde og for at være en omsorgsfuld kollega, der er god til at stikke hovedet ind ad døren og spørge til helbred eller humør.


Skolechefen og årets medarbejder Bente Jørgensen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring