Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt FELS-kursus i Kort- og Orienteringslære

Nyt digitalt fjernundervisningskursus i Kort- og Orienteringslære ersatter brevkurserne i Kort- og Orienteringslære samt Hærens Kortlære.

03-12-2019

Hjemmeværnsskolen har sammen med Ingeniørregimentet og Jægerkorpset udarbejdet et nyt, digitalt fjernundervisningskursus i Kort- og Orienteringslære. Kurset skal gennemføres på FELS.DK og erstatter brevkurserne i Kort- og Orienteringslære samt Hærens Kortlære.

Kursets formål er at sætte kursisten i stand til at anvende 2 cm hærkort, kompas og kortmål til orientering i dagslys og mørke.

Opdateringen sker på baggrund af de nye hærkort, der er indført pr. 1. OKT 2019 og muligheden for at gøre undervisningen lettere tilgængelig for kursister, der deltager på LPU eller for repetitionens skyld.

Kurset er opdelt i 4 lektioner samt en introduktion og en sluttest. I de 4 lektioner bliver du præsenteret for en tekst, en eller flere videoer og nogle spørgsmål til den læste tekst. Afslutningsvis afsluttes kurset med en test. Det hele tager mellem 3-5 timer at gennemføre.

Der er ingen forudsætninger for kurset, men vi anbefaler at låne et kort og et kompas ved ens underafdeling, så man kan afprøve sin teoretiske viden i praksis.

Kurset frigives på FELS.DK 2. DEC 2019.​


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring