Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Asbjørn Haslov

Nyt tilbud til dig, der er leder i HJV: Akademifag i Teamledelse

Hjemmeværnsskolen byder 8. FEB 2023 de første kursister velkommen på et ’blended learning’-forløb i akademifaget, Teamledelse, i samarbejde med IBA Kolding. Skal du med?

29-11-2022

​For at fastholde nogle af Hjemmeværnets dygtige ledere, kan Hjemmeværnsskolen nu tilbyde dig et akademifag i Teamledelse, som er en overbygning til vores eget ledelseskursus på BM-niveau i Motivation & Team.

”Årsagen til, at vi udbyder et akademifag, er for at fastholde nogle af de gode ledere, vi har i Hjemmeværnet, som kan få noget ekstra på CV’et, der også kan bruges det civile arbejdsliv. Hvis alt går vel med Teamledelse, der er et akademifag på BM-niveau, er det også planen, at vi vil udarbejde akademifag for officers- og chefniveauet”, fortæller Pia Goul, der er ansat som specialkonsulent på Hjemmeværnsskolen, og til dagligt arbejder med ledelse og pædagogik i Udviklingssektionen.

Teamledelse bygger derfor videre på, hvordan du skaber et velfungerende team. Du skal fordybe dig i rollen som teamleder via følgende emner:
•    Teamledelse som metode og teamledelse i praksis i organisatorisk kontekst
•    Etik og Roller i teams
•    Kompetenceudvikling og teamledelse
•    Teamdynamik og processer

De cases, du skal arbejde med, er kun omhandlende Hjemmeværnet og udarbejdet af personer, der har et stort kendskab til organisationen. Teamledelse afholdes derfor udelukkende for dig og 15 andre hjemmeværnsoldater. Når i har afsluttet faget, optjener i 5 ECTS-point.

Det praktiske
Der er tale om et ”blended learning”-forløb med en blanding af onlineundervisning, tilstedeværelsesundervisning, onlinevejledning samt en afsluttende onlineeksamen. Du skal derfor kunne deltage i hele perioden, som er 8. FEB-29. MAR 2023. Tilstedeværelsesdelen forventes afholdt i Nymindegab.

Eksamen: Du får 4 uger til en skriftlig case samt et oplæg til den mundtlige eksamen. Den mundtlige eksamination varer 30 minutter, og du vil blive bedømt efter 7-trinsskalaen.

Krav: For at blive optaget skal du have gennemført Motivation & Teams på Hjemmeværnsskolen og en relevant erhvervsuddannelse (EDU), en relevant grunduddannelses for voksne (GVU) eller en gymnasial uddannelse samt mindst 2 år relevant erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Ansøgningsfrist: 28. DEC 2022.

Spørgsmål: Kontakt venligst Pia Goul på tlf.: 2054 8501 eller e-mail: HVS-UDV-06@mil.dk

Læs mere på HJV.DK via UDDNR 1123.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring