Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Næsten 400 er godt i gang med det nye FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed

Det går strygende for gennemførelsen af det nye, obligatoriske FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed. Næsten 400 er godt i gang.

16-01-2020

Siden sidste torsdag har det været muligt for alle ansatte og frivillige i Hjemmeværnet at gennemføre det nye obligatoriske FELS-kursus i Informations- og Persondatasikkerhed. I skrivende stund er næsten 400 i gang med at gennemføre kurset – og der kommer hele tiden flere til!

Derfor er ikke alle fjernundervisningskurser Q-givende
Det er ikke alle vores fjernundervisningskurser, der giver dig et Q, selvom de er obligatoriske. Dog er det alligevel vigtigt, at du gennemfører fjernundervisningskurserne, hvis de ligger forud for de fysiske kurser på Hjemmeværnsskolen. Tilstedeværelsesundervisningen tager nemlig udgangspunkt i fjernundervisningskurserne. Derfor stoler vi på, at vores kursister nok skal gennemføre fjernundervisningskurserne, selvom de ikke er Q-givende.  

At du ikke modtager et Q selvstændigt for fjernundervisningskurserne skyldes, at det er administrativt tungt at give Q’er – og da fjernundervisningskurserne ofte er en del af et samlet kursus, giver det ikke mening at give et Q selvstændigt for fjernundervisningskurserne. Derfor får du først et Q, når du har bestået det samlede kursus – altså efter du også har gennemført tilstedeværelsesundervisningen på Hjemmeværnsskolen.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring