Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Major og chef for Udviklingssektionen Torben Nygaard.

STU og LI/LL bliver til Udviklingssektionen

Ny organisationsændring: Studie- og Udviklingssektionen og LI/LL-elementet smelter sammen og bliver til Udviklingssektionen (UDVSEK) under ledelse af major Torben Nygaard.

16-11-2022

​Udviklingssektionens overordnede opgave er at sikre den rette sammenhæng mellem Hjemmeværnets operative opgaver og de forudsætningsskabende uddannelser, Hjemmeværnsskolen gennemfører. Derudover skal sektionen sikre, at den pædagogiske linje er up-to-date samt forestå den løbende kvalitetssikring af Hjemmeværnets uddannelseskompleks, uddannelsesdokumentation, kurser og uddannelser.  

”Vi arbejder i 6 spor i sektionen. Det første spor er vores arbejde med studieudvikling, hvor vi følger, hvad der sker i resten af Forsvaret, men også i det civile for at undersøge om, der er noget af det, vi kan bruge i Hjemmeværnet for at gøre vores uddannelser bedre. Herunder hører også sikringen af et tidsvarende pædagogisk grundlag til. Det næste spor er en uddannelsesudvikling, og det indebærer udviklingen af nye uddannelser. Tredje spor er det tidligere LI/LL og hedder nu kvalitetsudvikling og går i sin helhed ud på at videreudvikle vores uddannelser og kvalitetssikre skolens uddannelseskompleks. De sidste 3 spor er instruktørudvikling, medieudvikling og øvrige opgaver”, fortæller major Torben Nygaard om sin nye sektion, der, når den er fuldtallig, kommer til at beskæftige 10 medarbejdere. Dog har de allerede afholdt et kick-off-seminar for at ryste de to sektioner sammen og diskutere de nye arbejdsopgaver, processer og roller.

”Jeg tror, at vi får en tættere kobling mellem de erfaringer, vi indsamler, og udviklingen af vores uddannelser. Det, vi vil lægge ekstra fokus på, er kvalitetssikring. Vi vil være bedre til kvalitetssikre det, vi laver – både når der udvikles noget nyt, men også løbende, at vi hele tiden sikrer os, at kvaliteten er i orden”, afslutter Torben.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring