Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Du kan nu tilmelde dig Sommerkursus 2018

Så er kursusprogrammet for Hjemmeværnsskolens Sommerkursus i Nymindegablejren på plads og der er åbnet for tilmeldinger - måske skal du også bruge en uge af din sommerferie på at dygtiggøre dig i Vestjylland?

18-12-2017

Det traditionsrige Sommerkursus i Nymindegab er en helt særlig uge, der ud over uddannelse også har fokus på det, der ellers ikke er så meget tid til i et presset kursusprogram - nemlig det sociale samvær og netværksmulighederne med hjemmeværnssoldater fra andre underafdelinger og værn.
I 2018 bliver der også mulighed for at medbringe eget telt eller campingvogn og campere på lejrens område - på samme måde som du måske kender det fra Uddannelsesugen på skolens marinehjemmeværnssektion på Slipshavn.
Under Sommerkursusugen afholdes også et Sommerløb, hvor du kan vælge mellem distancerne 5 km, 10 km, halvmarathon og en march.

 

Sammensæt din kursusuge med flexmoduler
Igen i år tilbyder vi en række flexmoduler, så du kan tage flere kurser i løbet af ugen.

Det kunne fx være Forsvarets Vedligeholdende Førstehjælp, der kan kombineres med Patruljespecialistkursus 1 (TSE), Udvidet Skydeteknik efterfulgt af Nærkampsskydning (inkl. K7) eller måske et Bliv din Egen Træner-kursus efterfulgt af den første del af Sundheds- og trænervejleder-uddannelsen.

Se det fulde kursusprogram.

 

Ændret tilmeldingsprocedure
Fremover skal du sende din ansøgning direkte til Hjemmeværnsskolen, og ikke som tidligere til distriktet.

Læs mere her (kræver log-in)

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224