Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Søren Espersen lagde vejen forbi Nymindegab for at holde foredrag og uddele legat

Den kommitterede for Hjemmeværnet Søren Espersen kom forbi sommerkurset i Nymindegab for at holde foredrag og uddele legat.

05-07-2019

​​af Hasna Eggers 

I dag var det sommerkursets sidste dag, men inden det hele var slut, lagde den kommitterede for Hjemmeværnet vejen forbi Hjemmeværnsskolen i Nymindegab, hvor han holdte foredrag på Sikkerhedspolitiske Kursus om det sikkerhedspolitiske udsyn.

"Udenrigspolitik er jo et af mine hovedområder. Jeg glæder mig altid til at komme her på sommerkurset og holde mit foredrag. Deltagerne er altid meget spørgelysten." siger Søren Espersen efter, at han var færdig i Auditoriet i byg. 40, hvor han primært havde talt om Danmarks forhold til Kina set i en militær optik. Foredragstjansen er en opgave, som Søren Espersen har hvert år, som kommitterede for Hjemmeværnet.

Ud over sit foredrag uddelte Søren Espersen også et legat fra Hjemmeværnsfonden, som han selv er formand for, til Allan Axelsen. Alex er forsyningsbefalingsmand og kom til skade under tjeneste. På trods af sin skade har han aldrig meldt fra til kurser og altid mødt op i godt humør. Af den grund modtog han 15.000,- fra Hjemmeværnsfonden. Stort tillykke til Allan! 


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring