Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Uddannelsesbefalingsmand ved Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Nord- og Midtjylland i Skive søges!

JOBOPSLAG

06-01-2021

Hjemmeværnsskolens Uddannelsescenter Nord- og Midtjylland søger en seniorsergent, der har erfaring inden for uddannelsesområdet og med sin ansvarsbevidsthed, selvstændighed og entusiasme kan fungere som en god rollemodel for de frivillige.

I stillingen bliver dine opgaver følgende:

  • Sagsbehandling inden for dele af følgende uddannelser: befalingsmandsuddannelserne på GF-niveau (primær), ledelsesuddannelserne for frivillige befalingsmænd (sekundær) og enkeltmandsuddannelserne – herunder Hjemmeværnets Grunduddannelse.
  • At virke som kursusansvarlig, kursusleder og lærer ved at planlægge, tilrettelægge, gennemføre og kontrollere kurser og læringsforløb indenfor tildelte sagsområder/kurser.
  • Deltagelse i rekruttering, støtte og udvikling af frivillige instruktører i forbindelse med gennemførelse af kurser og læringsforløb.
  • Deltagelse i Hjemmeværnsskolens internationale uddannelsesprogram i ind- og udlandet. Undervisningen foregår her på engelsk.
  • Deltagelse i uddannelsesudvikling af Hjemmeværnets uddannelser i samarbejde med Studie- og Udviklingssektionen ved Hjemmeværnsskolen.

Lyder det, som noget for dig? Så send os en ansøgning senest 15. JAN 2021.

Du kan læse mere om stillingen her!

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring