Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland søger instruktører til ADR KAP 1.3

Har du taget vores Grundlæggende Instruktørkursus, er du certificeret sikkerhedsrådgiver og kunne du tænke dig at undervise på Hjemmeværnsskolen? Så er du måske en af ADR-kursernes nye instruktører!

22-02-2021

At virke som instruktør er en ansvarsfuld opgave, hvor du dels repræsenterer Hjemmeværnsskolen og dels er rollemodel for frivillige, der skal arbejde med farligt gods. Som instruktør vil din fornemmeste opgave være at formidle læring til kursisterne, så de når læringsmålene.

Kurserne indeholder bl.a.:

- Orientering om lovgrundlag

- ADR og militære bestemmelser

- Klassificering

- Dokumenter

- Transportformer

- Transportkategorier

- Lastsikring og surring

- Emballering


Læs mere om kurserne her:

ADR KAP 1.3 MILBST for afsender, pakker og modtager

ADR KAP 1.3 MILBST for chauffører

ADR KAP 1.3 MILBST for chef-ledere

 

Du vil blive aflønnet med instruktørvederlag og få dækket kørselsgodtgørelse efter gældende regler. Lyder det interessant? Så send en mail til hvs-ktp-lill@mil.dk med en kort motivation og dit telefonnummer, så vil du blive kontaktet af Uddannelsescenter Fyn, Syd- og Sønderjylland mhp. uddybning af opgaven, forventningsafstemning og evt. plan for introduktion som instruktør.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring