Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed



VI HAR STADIGVÆK LEDIGE PLADSER PÅ SOMMERKURSUS 2019

Skal du med til Sommerkursus 2019? Så har vi stadigvæk ledige pladser. Først til mølle!

08-05-2019

Selvom tilmeldingen til årets sommerkursus er overskredet, så har du stadigvæk mulighed for at tilmelde dig hurtigst muligt, hvis du sidder og har fortrudt. 

Vi har bl.a. nedenstående kurser, hvor der endnu er ledige pladser. Pladserne fordeles efter "først til mølle"-princippet.  

MEDIEKURSUS  
Er du nysgerrig af natur og vild med at fortælle historier? Så har vi kurset lige til dig!

På vores mediekursus vil du modtage undervisning i journalistisk, foto og anvendelsen af sociale medier. Denne teoretiske viden får du også mulighed for at prøve af i praksis, hvor du kommer til at indgå i redaktionen af sommerskolens feltavis, der udgives hver aften. Derudover vil du få feedback på dine produkter og mulighed for diskutere dem med dine medkursister.  

Kurset er velegnet til dig, der er i en informationsfunktion, og som kan lide at formidle på skrift. Du kan både tage kurset som førstegangsuddannelse og som vedligeholdelse.

FOUNDATION INSTRUCTOR-FACILITATOR COURSE (FIFC)
Kunne du tænke at møde andre enheder fra US National Guard, vide mere om deres måde at uddanne instruktører på og få muligheden for at samarbejde med dem i Danmark eller et andet sted i verden? Så er det her lige kurset for dig!

På kurset får du nemlig en enestående chance for at få indblik i den amerikanske hærs instruktørmetodik med mulighed for at opbygge relationer til de amerikanske soldater.

Kurset vil give dig den amerikanske hærs certificering som instruktør.

TAKTISK EFTERUDDANNELSE GF OG DF SAMT SIMULATORTRÆNING
Elsker du taktik og føring? Så er vores taktiske efteruddannelse lige noget for dig!

Hvordan kan jeg blive bedre til at forstå og diskutere taktiske løsninger? Hvordan bliver jeg bedre til føre både som gruppefører og delingsfører? Og hvilke taktiske principper er vigtige at forstå, så jeg kan bruge dem i min planlægning og føring?

Disse spørgsmål vil du blive klogere på i løbet af kurset, som vil være centreret omkring simulationsprogrammet Close. På kurset vil du blive sat sammen i grupper af 4-5 personer, som skal planlægge, gennemføre og evaluere indsættelser på delingsførerniveau...selvfølgelig med støtte fra din lærer.

CONDUCT AFTER CAPTURE
Har du lyst til at få værktøjer til, hvordan du overlever i en tilbageholdelses- eller gidselsituation? Så skal du melde dig til dette kursus, som vil give dig en forståelse for, hvilke overlevelsesværktøjer, der kan anvendes i en tilbageholdelses- eller gidselsituation.

Efter kurset skal du være i stand til at tage personlig stilling og handle hensigtsmæssigt i forhold til den enkelte tilbageholdelsessituation.   

TILMELD DIG SOMMERKURSUS 2019 HER: https://www.hjv.dk/oe/HVS/medlem/Sider/Sommerkursus.aspx

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring