Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Bliv en endnu bedre instruktør

Kom med på Hjemmeværnsskolens Videregående Instruktørkursus, der afholdes første gang i marts. Kurset bygger videre på de pædagogiske principper fra Instruktørkursus, og henvender sig til alle instruktører, der gerne vil være dygtigere.

04-02-2018
​Videregående Instruktørkursus er planlagt til at køre to gange om året, og erstatter de tidligere vejleder- og lærerkurser. For at deltage skal du have gennemført Hjemmeværnets Instruktørkursus, og helst også have noget erfaring med at undervise.

Kurset afholdes søndag d. 11. - fredag 16. marts 2018, og igen i efteråret. Som noget nyt kører kurset fra efteråret hen over en weekend (med start fredag), hvor det tidligere kørte fra søndag til fredag.

Kurset vil give dig en større forståelse for blandt andet læring, didaktik, refleksion, evaluering og forskellige måde at lave tilbagemelding på. Du vil desuden få inspiration til at udvikle på din egen praksis som instruktør. Kurset gennemføres med teorioplæg, gruppearbejde og drøftelser.


Groft sagt kan man sige, at hvor du på Instruktørkursus lærer hvordan du skal undervise, lærer du på Videregående Instruktørkursus hvorfor. Kurset er Q-givende, men p.t. er det ikke et krav, at du har videregående Instruktørkursus for at undervise på Hjemmeværnsskolen.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224