Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Årets instruktør kåret ved Instruktørsamling

I øjeblikket er 130 instruktører og fastansatte på Hjemmeværnsskolen samlet i Nymindegab ved dette års instruktørsamling – og en ny tradition er startet. Hvert år ved Instruktørsamling skal Årets Instruktør kåres. Vinderen i år er Leo Nielsen.

20-11-2021

​For at anerkende Hjemmeværnsskolens dygtige instruktører er prisen for årets instruktør opstået. Indstillingen til årets instruktør foregår ved, at de frivillige og uddannelsescentrene har mulighed for at indstille en instruktør sammen med en motivation for, hvorfor han eller hun skal løbe med den fine titel. Det er derefter op til chefen for Hjemmeværnsskolen, oberst Flemming Meinertz og myndighedsbefalingsmand, chefsergent Henning Thisgaard at finde en vinder efter et bredt kriterie for, hvad der bør belønnes netop i år.

De nominerede i år er: Aksel Hein Larsen, John Blomkvist, John Valther Outzen, Kasper Kamp Simonsen, Lars Nyholm Schwaner, Leo Nielsen, Mette Ørum Madsen og Mogens Timler.

Blandt de mange gode bud er det Leo Nielsen, der løber med titlen som Årets Instruktør for at fremstå som en rollemodel for både kursister og de øvrige lærere. Derudover er Leo altid velforberedt, meget faglig kompetent og har evnen til at fange alle typer kursister. Du kan læse Leos og de andres indstillinger her!

”Det var aldrig sket uden støtte fra de andre instruktører og Hjemmeværnsskolen. Et stort tak til alle mine kollegaer. Det er også deres skyld!”, fortæller en overvældet Leo, der vil snart være at finde i Hall of Fame for Årets Instruktør og Årets Medarbejder i Bygning 40.


Leo Nielsen (til venstre) sammen med skolechefen, oberst Flemming Meinertz.

Vellykket Instruktørsamling
Den årlige tilbagevendende begivenhed, Instruktørsamling, der har været forsømt i nogle år – bl.a. pga. coronapandemien, er vendt tilbage og er i øjeblikket i gang i Nymindegablejren.

Formålet med Instruktørsamling er at få opdateret Hjemmeværnsskolens instruktører både på det pædagogiske og det faglige. 1. del er dedikeret til det pædagogiske, hvor deltagerne har været del op i 6 grupper og på rotation mellem 6 følgende workshops:
-    Workshop 1: Forstå læringsplanen
-    Workshop 2: Co-operative Learning
-    Workshop 3: Feedback
-    Workshop 4: Grafisk Facilitering
-    Workshop 5: Dilemmaspil
-    Workshop 6: Det pædagogiske grundlag i praksis

 

 

2. del, der foregår i morgen, er derimod forbeholdt det faglige, hvor instruktørerne får tid til at blive fagfagligt opdateret ved de forskellige uddannelsescentre.

Derudover er det sociale også en stor del af weekenden. Der er rig mulighed for at erfaringsudvikle og skabe netværk med sine instruktørkollegaer og de fastansatte på Hjemmeværnsskolen.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring