Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Find Hjemmeværnssoldaten ved Ilskov Byfest

Søndag den 7/6 stillede kompagniet med 7 mand og 1 FIK køretøj til hvervning/profilering ved Ilskov Byfest.

07-06-2015
Tekst & foto: SG/KOF Nina E. S. Overgaard, redigering: Webredaktør JKA.
 
 Dagen startede med pakning af FIK-en ved gården på Gavnøvej, og så gik turen til Ilskov med en god flok friske folk.

 Efter klargøring og opstilling, fik standen og FIK-en besøg af mange interesserede. Især de helt unges interesse var vakt med en lille SSR øvelse, hvor Nasif blev sløret og gemte sig i skovstykket bag standen. Så skulle børnene og Dennis guide Jesper over radio hen til Nasifs gemmested.

 
 Børnene blev udfordret, og vi fik trænet radioprocedure. Der blev prøvet basis, hjelm og rygsæk. Frank fik fortalt interesserede en masse om FIK-en, og der blev svaret på en masse spørgsmål om Hjemmeværnet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 Der blev også tid til en lille fodboldkamp mellem INFHVK HEN og byens børn, dog med et nederlag til os til følge. Men som vi undskyldte os med – vi går til Hjemmeværn, ikke fodbold. 
 
 Yderligere blev der afholdt to små konkurrencer med præmier, dog ikke med nogle rigtige svar som følge – så det blev til lodtrækning mellem de forkerte svar.


 
 Så kom arrangementets sluttidspunkt, og det hele blev pakket sammen, og vi vendte snuden hjemad mod hjemmeværnsgården.
 En god dag med en masse sjov og gode oplevelser.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring