Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Det måtte skylles ned, mere af samme slags . . .
​Der skylles ned, klar til mere ....

Sådan logger du på

IT-befalingsmand Fl. Søgaard introducerede hjv.dk version 2 for kompagniets medlemmer, en aften hvor man kunne få det mest elementære kendskab for at kunne logge in, blev vist.

16-01-2015

 Tekst & foto: ​Webredaktør J. Krätz Andersen

 Tirsdag den 13. januar fyldtes det store mødelokale på gården hurtigt op, omkring en lille snes mennesker havde valgt at deltage og få udvidet den lokale horisont med hensyn til hjemmeværnets nye platform hjv.dk vers. 2.


Koncentrationen er stor hele vejen igennem.

 Grundet lidt forvirret information om forudgående krav om kurser, som burde være gennemført inden fremmødet, var man nødt til at startet helt nede på nul, men da først folk var kommet på nettet, kunne man begynde at køre.

 Men som bekendt har alting faktisk startvanskeligheder og havde personellet gennemført grundkurset på FELS (Forsvarets elektroniske skole), ville mange detaljer være klaret forlods. Desværre kunne ikke alle komme på nettet, men så måtte man jo kigge med hos sidemanden. Det kan så stadig anbefales at folk tager FELS kurser, da det letter arbejdsgangen i almindelighed. Der er ikke nogen måde at komme lettere igennem, selv om flere påstår dette.


IT-BM Flemmimg Søgaard lytter på spørgsmål.

 Der blev arbejdet intenst og der var mange spørgsmål om funktionalitet, men som Fl. Søgaard sagde: ”Vi holder os til at logge in, resten må vi tage senere!” Dette netop affødt af adskillige spørgsmål om aktiviteter, men dette er jo så også kun for ”rollehavere” som aktivitetsejere/oprettere hedder på den nye platform. 

 Alt i alt en aften med mange nye og for de fleste ukendte informationer, men interessen var stor og et eventuelt senere kursus som der blev nævnt. Generelt må man sige at målet blev nået; at logge in.

Fakta

For at tage grundkurset på FELS.dk, skal man klikke på ATOR og følge informationerne. Herefter opretter man sig som ny bruger med adgangskode og kan så begynde hjv.dk grundkurset.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring