Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Instruktionsskydning og K7

Lørdag var dagen, hvor kompagniet havde et fremmøde på skydebanen i Karup, som nok var det største i år. Dette på trods af Covid 19 og Corona restriktioner osv.

01-12-2020

​Tekst & foto: Jørgen Krätz Andersen, webredaktør

 

Disen lå lavt, ingen vind og så var der lige temperaturer omkring frysepunktet. På 200 meter var det rimelig svært at se skiverne, men det hjalp gevaldigt, da skytterne endelig gik gang på 100 meter.


Da banerne var etableret, bød Carsten Bo velkommen og så overtog Mark showet. Som mange har bemærket, render der ikke mere folk rundt bag skytterne med orange veste. Mark gennemgik det nye direktiv, som handler om makkersikkerhed. Alle blev parret i hold af 2 mand og som sådan arbejdede man så sammen med eftersyn, kontrol og gennemgang af magasiner. Nye boller på suppen, men det sparer på ressourcerne og tiden. Med andre ord: "Du er ansvarlig for din makker og andres sikkerhed!"


Både geværskytter og LSV-skytterne fik mulighed for at skyde instruktionsskydning og samtidig blev der skudt K7 på hundrede meter banen ved siden af, hvor KC stod for skydningen.

Banerne var åbne fra 09.00 til 15.00 og fremmødet omfattede cirka 25 mennesker.


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring