Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Regnvåd skydning

Kompagniet afholdt mørkeskydning mandag aften i Munklinde. Opgaven var kommet fra GF Dennis B og i samarbejde med SL Bernd Schafer kørte arrangementet på ruller.

08-02-2016
Tekst & foto: Webredaktør J. Krätz Andersen
 
 Man kan bestille mange ting på depotet til brug for øvelser og skydninger, men godt vejr var ikke på bestillingslisten. Kraftig blæst og tilsvarende regn fik skytterne med gratis.
 Der stillede en god halv snes mennesker, men i hu kommende våbeneftersynet, hvor der blev inddraget flere våben, havde vi kun fire våben til rådighed.
Man kan lige akkurat se målene.
 Det udgjorde nu intet problem, to – tre skytter frem ad gangen med lånte våben, afgive ti skud og så var de næste klar. Der blev skudt med og uden Aim-points og samtidig syntes NK at i aften skulle alle skyde.
S idste gang undertegnede havde et våben i hånden lå for tre – fire år siden, så der var lige en del rust, som skulle bankes af. Og så med Aim-point, det havde jeg aldrig prøvet før, om det var nogen succes, vil jeg ikke udtale mig om.

   Som en ekstra bonus var der kaffe og te ad libitum, hvilket faldt i god jord.
 
                                                              
                                                                    
 
 
                                                                                                                Rødt lys er et must ved mørkeskydning, her lades magasiner op.
 
 Da der var ryddet op, briefede KC Kim Opstrup om mulighederne for at deltage i øvelsen på Grønland og lige så med hensyn til landsøvelsen til sommer. Her vil kompagniet stille med en deling og indgå i samarbejde med Klosterheden og Viborg som et helt
infanterikompagni.
 En god og hyggelig aften!

 

 Kaffe og rengøring passer godt sammen!Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring