Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Hvem er vi og hvad kan vi

Topbanner

Hvem er vi og hvad kan vi

​Hjemmeværnets infanterikompagni på Sydsjælland og Lolland Falster er i hjemmeværns regi et specialkompagni, for ud over at kunne løse hjemmeværnets kerne opgaver som er bevogtning, melde og overvågning, kan infanterikompagniet indsættes på mere eller mindre lige fod med hærens infanterienheder i bla. kampoperationer, offentsivt som deffensivt og vi er som én af de eneste enheder i distriktets ansvarsonmråde uddannet i bla. angreb på objekter.

Vi er sammen med den motoriserede overvågnings enhed, den eneste enhed der råder over dysekanoner til bekæmpelse af bla. pansrede mål. Derudover er vi beriget med diverse mørkekamp udstyr, således at vi kan oprere om natten.

 

Vi er et kompagni i opbygningsfasen og optager gerne nyt personel uanset om du er tidligere værnepligtig, tidligere eller nuværende tjenestegørende i forsvaret eller total uerfaren i det militære system. Det der tæller er engagement, viljestyrke og ved og udholdenhed. Kort sagt så skal du have styr på dig selv og dit liv.

Vi skal pt opstille en komandodeling KDODEL, 2 stk. Infanteridelinger INFDEL

 

Lyder ovenstående spændende, er du velkemmen til at kontakte os for yderligere information.

Se kontakt information under: Kontakt Infanteri kompagniet

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224