Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Infrastrukturhjemmeværnskompagni Syd

​​
Vi er en del af Hjemmeværnsdistrikt Fyn og består af medlemmer som er uddannet på lige fod med andre hjemmeværnssoldater i bevogtningskompagnier. 
Det der gør os lidt anderledes er, at vi har en specialuddannelse, så vi kan færdes sikret på jernbaneterræn, højspændingsstationer og tele/data installationer.​
Vores moderne​​ kompagnilokaler ligger i Middelfart tæt på motorvejen.
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
I INFRAHVKSYD tages der hensyn til, at man har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
Kompagniet er aktivt både på Fyn og i Syd- og Sønderjylland.
I en kritisk situation er det utroligt vigtigt, at Danmarks infrastruktur stadig fungerer, herunder også Banedrift, Tele- og Datakommunikationen.

Det er vores opgave at sikre og bevogte vigtige installationer. Herunder centraler, transmissions knudepunkter, m.v., samt kunne udbedre evt. fejl på kabler og udstyr, således at samfundsvigtig drift bliver genoprettet.            
Kunne du tænke dig at vide mere om Infrastrukturhjemmeværnsets opgaver, eller tænker du allerede på, om vi kan bruge dig ... Så er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.
Spørgsmål rettes til:
E-mail:
INFRAHVKSYD@HJV.DK
 
IMG_9466.jpg


 

Hjemmeværnet har brug for ansvarsbevidste holdspillere, der har overskud til at hjælpe andre, og som kan holde hovedet koldt i vanskelige situationer.

Du kan blive medlem, når du er fyldt 18 år, er dansk statsborger eller har haft fast ophold i Danmark i mindst fem år og er blevet fundet egnet til tjeneste i Hjemmeværnet.

VirksomhedsHJV-HJV-dk-1024x682.jpg

 

 

 


 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224