Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Infrastrukturhjemmeværnskompagni Tranbjerg

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​

 

Infrastrukturhjemmeværnskompagni Tranbjerg.

 
Infrastru​kturhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet, lige som resten af Hærhjemmeværnet.
Men vi er også specialister i særlig opgaveløsning indenfor infrastrukturen på Tele/Data, jernbaner, kraftværker og øvrig samfundsvigtig infrastruktur.
 
Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spænder lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
 
Infrastrukturhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
Vi er et bevogtningskompagni under Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland​​​ som er en del af Landsdelsregion Vest.

Kontakt vores kompagnichef Kim Nielsen 23 25 17 03, han vil meget gerne fortælle om vores arbejde og vores indsatser til daglig gavn for vores dagligdag eller send en mail til kompagnichefen. 

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

 INFRAHVKTRA Facebook

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring