Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

InterForce

Hvad er Interforce

InterForce er et samarbejde mellem Forsvaret og civile virksomheder, såvel private som offentlige, omkring Forsvarets brug af det frivillige personel. InterForces formål er at forbedre forholdene for disse mennesker, der står med både en militær og en civil forpligtelse, når Forsvaret bruger de ”skjulte” ressourcer.
 
Godt 1800 virksomheder støtter i dag InterForce, der blev etableret i 1999, og har en komité bredt sammensat af topchefer fra en række private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer.
  • For InterForces landskomité, er Forsvarschefen militær koordinator og fhv. minister Søren Gade formand.
  • For den lokale komité (Region Midtjylland) er oberst Flemming Agerskov militær koordinator, mens bankdirektør og konsul Peter Vinther Christensen, Salling Bank, er formand.
Kommunikations-og Rekrutteringssektionen varetager sekretariatsvirksomheden, herunder f.eks. planlægning, praktisk udførsel og afholdelse af møder, arrangementer samt kontakt til støttevirksomheder og øvrige samarbejdspartnere.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring