Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Generalmajor Jens Garly blev orienteret om, hvilke opgaver, Hjemmeværnet løser under night Hawk.

Chefen for Hjemmeværnet besøgte Night Hawk

Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly, har besøgt de frivillige soldater fra Hjemmeværnet, der støtter øvelse Night Hawk i både Aalborg og Frederikshavn.

27-09-2018

Tekst og foto: IOF Annette Knudsen

Alle steder der blev besøgt, var der tid til at snakke om, hvilke momenter der bliver ydet støtte til under øvelsen. På presse- og informationscentret fik han et kig på nogle af de mange artikler, der er produceret og hængt op. Han spurgte også ind til, om noget af det kom ud i medierne. Det blev bekræftet ligesom generalen fik oplyst at diverse artikler og fotos ligeledes bliver bragt på diverse hjemmesider samt på de sociale medier.


Jens Garly var også inde og se sminkecenteret, hvor han talte med Susanne og Rita, der var ved at sminke hindanden, da de skulle ud og være figuranter i en Herkules.  

Besøget sluttede ved transport- og mosenhederne, der fortale om, hvilke opgaver de har. Han spurgte ind til, hvad soldaterne var beskæftiget med i deres civile tilværelse. Der blev også tid til en snak om hvervning og fastholdelse. Det blev i den forbindelse drøftet hvilke arrangementer, der har været og er iværksat.  Her blev bland andet nævnt: HBU-arrangementet og hvordan vi gør med nyt personel, der har søgt optagelse i Hjemmeværnet, for eksempel deres muligheder for at komme på LPU 1, mens deres ansøgning kommer gennem systemet.

Garly havde generelt rosende ord til de mange frivillige soldater, og gav udtryk for, at der var rosende ord fra alle de samarbejdspartnere, han havde talt med i forbindelse med besøget. 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring