Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

MLØ: Bliv tilmeldt årets største MHV-begivenhed nu!

Så er det tid for flotillerne til at melde besætninger, grupper og enkeltpersoner til Marinehjemmeværnets Landsøvelse 2020. Programmet er klar med øvelser og kurser, og tilmeldingsfristen er 20. april.

06-03-2020

​​​

Så er MLØ-programmet er klar!
Fra om morgenen fredag den 15. maj til eftermiddag søndag den 16. maj er der planlagt et propfyldt program med øvelser og Q-givende kurser – og der er noget for alle. Og jo flere vi bliver, jo bedre bliver alle aktiviteterne.


Der er også reserveret tid til, at vi kan være sammen – alle sammen!

Invitation med program og kursusoversigt er netop sendt ud til alle flotillerne. Læs det hele grundigt. MLØ er en omfattende aktivitet, og derfor skal man lige holde tungen lige i munden, så man får meldt alle til. 

​Flotillechefen er omdrejningspunktet for flotillerne, men ellers står Frivillig Stab og øvelsesledelsen klar til at få styr på puslespillet. Udfordringer til alle
MLØ​ bliver afviklet fra Nyholm i København. Der er i programmet tænkt på, at vi får samtrænet i en stor ramme, og der er lagt tid ind, så man også kan få klaret nogle af de q’er, man mangler. 

Kurser under MLØ:
 1. LPU-4
 2. HAVARI
 3. FØH FSK 262
 4. SKYDNING, N0 NÆRKAMP
 5. MFP-MIX
 6. SKYTTEMÆRKEPRØVE
 7. FØH. MÆRKEPRØVE

Der er aktiviteter for MFP, for sejlende besætninger, for enkelte gaster, for rekrutteringsspecialister og for musikere og medlemmer af Fanekommandoet, og der er oprettet aktiviteter i AKOS til alt.

Sådan bliver man tilmeldt
 • Flotillecheferne i søflotillerne melder skib og besætning til.
 • Besætningsmedlemmer uden fartøj kan tilmeldes en ’MLØ-gastebørs’.
 • Flotillecheferne i MFP-flotillerne melder deres soldater og ressourcer til i en samlet MFP-Danmark-aktivitet.
 • Rekrutteringsspecialister kan melde sig individuelt til kommunikationsgruppen/Public Affairs.
 • Musikere og fanekommandoet har deres egen aktivitet at melde sig til.

Man behøver ikke være med i hele perioden. Der er vinduer i programmet, hvor fartøjer og enkeltpersoner kan tjekke ind og ud undervejs. Det er for ​at gøre det fleksibelt og lettere for flere at deltage.

Læs invitation og program grundigt. Der kræves ofte mere end bare at tilmelde sig.

Har du spørgsmål, så spørg din flotillechef – og ellers står Frivillig Stab og øvelsesansvarlig, Christian Egeris Andersen klar til at hjælpe

Vi ses!Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224