Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Svømmerprøve 'bronze' i hus

​17 personer fra Flotille 200 Maritime Force Protection (MFP), var i dag - lørdag - igennem den obligatoriske svømmerprøve “Bronze”.

21-11-2020

​Foto og tekst: Christina Duwall

Flotille 200 MFP holder normalt til i Københavnsområdet, men 17 af deres medlemmer var lørdag draget til Korsør Svømmehal, hvor de gennemførte​ ​svømmerprøven i samarbejde med ressourcepersoner fra Marinehjemmeværnets ’Frivillig Stab’.  

Her skulle MFP’erne - iført uniform og støvler - svømme 50 m. Herefter skulle de redde en kammerat, som var iført basis påsat 5 ekstra kg, op af vandet. 

Efter den praktiske prøve​ gik de videre til den teoretiske prøve, hvor prøvedeltagerne skulle forklare førstehjælp i forbindelse med hjerte-lunge-redning. 

Alt i alt en rigtig god og lærerig dag. Det gælder både for alle de nye, som her i foråret og sommeren er tilgået flotillen, samt de “gamle” MFP’ere. 

Anders Pradel og Peder Pyndt fra Frivillig Stab skal i hvert fald have en kæmpe tak for at støtte, instruktion og ikke mindst for at være kontrollører til denne prøve. 
Uden jer ingen prøve: Tak! ​





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring