Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

​Dyb koncentration, mens der øves skydestilling​

Marinehjemmeværnets frivillige stab skærper også militære færdigheder

Skærpelse af miltære færdigheder er i fokus for Marinehjemmeværnets medlemmer, herunder også den frivillige stab, som ikke står bagerst i køen på træningsfronten i weekenden...

29-09-2019
​​​​Den frivillige stab var samlet i weekenden, for at højne de faglige kompetencer, herunder skærpe den militære profil. Derfor tilbragte flokken af fremmødte, fra alle sektionerne og en flok fra Fanekommandoet, det meste af lørdagen på skydebanen.

(artiklen fortsætter under billedet)

 Ladning af gevær

Der blev gået til makronerne, også helt bogstaveligt (eftermiddagskaffen blev serveret med hjemmelavede makroner). Det skete i en sådan grad, at alle deltagere måtte sande tilstedeværelsen af ømme muskler dagen efter.

(artiklen fortsætter under billedet)

Skydning - stående

Der blev øvet makkersikkerhed, nærkampsskydning samt konkurreret på tid og træfsikkerhed, til stor moro for deltagerne. At der blev sneget en masse fysisk træning med ind, skabte yderligere super god stemning og skarp træning for smilebåndene.

(artiklen fortsætter under billedet)

Markering

Alle deltog i dagens udfordringer, lige fra introduktion, instruktion, skydning, markering, oprydning og rengøring af våben - alt sammen med et smil på læben og god værkstedshumor.

Faktisk var den eneste, der var placeret på ventelinjen, i korte perioder, fotografen - udlånt til specialtjeneste i dette tilfælde.

Søndagen bruges på en alternativ militær femkamp, hvor der garanteret bliver brug for praktiske færdigheder og opfindsomhed, mens udfordringerne løses. Kommunikationssektionen bruger søndagen på, at få hold på de mange aktiviteter det kommende år.​Rengørning af våben, efter endt skydning
​​

 Kommunikationssektion organiserer næste år

               Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224