Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Otte frivillige om bord på BRIGADEN deltog i eftersøgningen (arkivfoto)

Tom jolle har udløst stor eftersøgning

​Marinehjemmeværnet fra Aarhus har lørdag aften deltaget i en eftersøgning ved Aarhus Bugt. En drivende tom jolle med fiskeudstyr er fundet, og man har frygtet en ulykke.

19-01-2019

Af Ninna Falck

En besætning på otte frivillige om bord på MHV 908 BRIGADEN deltog lørdag aften i en eftersøgning i Begtrup Vig nordøst for Aarhus Bugt.

En jolle med forskelligt blandt andet fiskeriudstyr blev tidligere på dagen fundet drivende i området, og eftersøgningen havde været i gang siden med andre enheder, da BRIGADEN stødte til kl. 18.15.

- Vi har søgt sammen med bl.a. to redningshelikoptere, Nordfalcken 2 (frivilligt drevet redningsbåd red.), og så har Søværnets inspektionsskib Thetis også deltaget, fortæller fartøjsfører om bord på BRIGADEN, Ole Bonde.

Besætningen var på vej med BRIGADEN hjem til Aarhus efter værftsophold i Faaborg, da de blev indsat i eftersøgningen af Forsvarets Joint Rescue Coordination Centre.

OPDATERING KL. 22.30
Eftersøgningen er afblæst. Ingen personer er fundet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224