Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Bliv medlem

Topbanner

Bliv medlem

​​​​​​Vil du være en del af Musikkorps København?​​

  • Er du rutineret på dit instrument og god til at læse noder?
  • Vil du yde en frivillig indsats samtidig med, at du dygtiggør dig musikalsk?
  • Vil du være en del af et fællesskab og dele en masse gode oplevelser med orkestret?

Musikkorpset er et harmoniorkester på 35-45 musikere. Medlemmerne er en blandet skare af folk med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vores hjerter banker for musikken og at vi gerne vil støtte Hjemmeværnet med lige netop vores talenter. Vi øver hver tirsdag kl. 19 - 21.30 i Fabriksparken i Glostrup og spiller cirka 15 koncerter årligt.


Du får mulighed for at yde en frivillig indsats for samfundet og deltage i koncerter rundt om i hele landet. Du kan styrke dine talenter på dit instrument i samspil med et orkester, hvor vi bevæger os inden for et bredt program fra Mozart til musical på et højt musikalsk niveau.

Du får også mulighed for efteruddannelse når Hjemmeværnet afholder sommerkursus 1 uge årligt på hjemmeværnsskolen i Nymindegab med instruktører for de enkelte instrumentgrupper. Derudover holder vi spilleweekender for musikkorpset, hvor vi fordyber os i nodematerialet til sæsonens koncerter under instruktion af professionelle musikere.


Der er en gensidig prøvetid på 3 måneder, og derefter kan du søge om optagelse i Hjemmeværnet - dog kun med pligtig tjeneste i musikkorpset. Du skal ikke kunne marchere for at blive medlem - det kan vi lære dig. Det koster ikke noget at være med i musikkorpset, men vi forventer, at du møder op til prøver og koncerter. I langt de fleste tilfælde, stiller vi instrument til rådighed.

Se folderen:

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring