Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

March gennem Aalborg den 5. september​

Efteråret er godt i gang

nu er det snart jul....

30-09-2018

​​​

September går på hæld og vi har haft en travl måned med åbent hus på Flådestationen i Frederikshavn, hvor vi spillede ved indgangen sammen med Marinehjemmeværnets Musik- og tambourkorps fra Randers. En dejlig formiddag med masser af musik.


 

Vi har selvfølgelig også deltaget i fejringen af Soldatens dag den 5. september, det var som altid højtideligt og festligt først med parade og så march gennem byen.


 

Vi har deltaget ved Hjørring Live hvor alle nye studerende kommer rundt i Hjørring og besøger forskellige gates (poster). Vi  lavede for 2. år denne gate sammen med de øvrige musikkorps i Hjørring kommune, hvor de nye studerende får lov at prøve kræfter med messingblæsernes teknik. En rigtig hyggelig formiddag hvor vi får snakket med en masse unge mennesker. 


 


 


 

Så fejrede Frederikshavn jubilæum som købstad og vi spillede selvfølgelig en koncert i den grå hal. Sidst men ikke mindst var der jubilarstævne i Dronnings livregiment og det er en tradition at vi spiller en lille frokostkoncert.


 

​​​


 

Nu venter det fælles hvervearrangement for HBU’erne, hvor vi marchere på kasernen med de unge fra hærens basisuddannelse og så har Militærpolitskolen bedt om musik til udnævnelsesparade fredag den 12. oktober. Når det er slut, så går vi igang med forberedelserne til julekoncerterne i henholdsvis Hirtshals kirke den 5. december og i Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring den 12. december.



 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring