Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

NyhedJulekoncerter i 2022

Julekoncert i Hirtshals og Hjørring

13-11-2022

​​
Der findes mange traditioner og de gode skal vi holde fast i. En af dem er at Hjemmeværnets Musikkorps, Nordjylland spiller julekoncert i Hirtshals og Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring.

I år ligger koncerterne henholdsvis den 7. december i Hirtshals og den 12. december i Sct. Catahrinæ - begge dage er koncerten kl. 19.30.

​Igen i år er der en bred vifte af ny og gammel musik fra både Danamark og udlandet. Vi skal en tur omkring Kongespil fra Tinka julekalenderen, rigtig jul kræver en kanetur, En stjerne skinner i nat og mange andre gode julemelodier, hvor også publikum får rørt sangstemmerne. For musikkorpset selv bliver det ikke rigtig jul, hvis ikke "The Snowman" bliver spillet. Det er "Walking in the Air" fra tegnefilmen "The Snowman" fra 1982, der bare skal være på programmet. Tegnefilmen er uden ord, men med masser at skøn musik og handler om en lille dreng der bygger en snemand, som om natten på magisk vis bliver levende og de to drager ud på eventyr sammen.

Musikkopset bruger november på at spille julemusik hver øvegang og der har været holdt ekstra øvedag med gæsteinstruktør Henrik Juul-Brinkmann, en dag hvor der blev øvet og kigget ned i detaljerne i musikken. Til koncerterne ledes orkesteret af den faste dirigent Nikolaj Langgaard.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring