Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Frederikssund


Politihjemmeværnskompagni Frederikssund (POHVK FRE), der ligger i Frederikssund, er et såkaldt "Politikompagni".

Vi hører hjemme i Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland, hvorfra vi også får vores våben, ammunition og øvrige udrustning. 

Vi er hjemmehørende i Frederikssund og dækker den del af det nye Nordsjællands Politi der hører under den nye Frederikssund, Halsnæs​ og Egedal Kommune Selvfølgelig løser vi opgaver uden for vort område såfremt der opstår akutte behov. I et politikompagni er der mange vekslende opgaver og således et højt aktivitetsniveau, både med hjælp til politiet, men også med øvelsesaktivitet. 
Kompagniets mærke
Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund. 

Trænger du til nye udfordringer. Er du endnu ikke er medlem af hjemmeværnet eller måske med i et andet kompagni, hvor aktiviteterne ikke er så mange, så er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsofficer som du finder på kontaktsiden. 


Vores særkende er en professionel tilgang til alt hvad vi foretager os. Fra tanke til udførelse er alle vores arrangementer gennemsyret af den samme professionalisme af alt personel, hvad enten det er arrangører eller deltagere. 

 
Bliv frivillig
 
Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra distriktet

Der er i øjeblikket ingen resultater.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224