Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

I HOLSTEBRO SKABES EN SUCCES I HJEMMEVÆRNET

Politikompagniet Hardsyssel og Infrastrukturkompagni Holstebro nedlægges og genopstår som et nyt kompagni med navnet Politihjemmeværnskompagni Holstebro, hvori der indgår en Infrastruktur/bevogtningsdeling og en politideling.

01-09-2021

Kompagnierne har det sidste halve år arbejdet med en model, der kan blive en succes for en sammenlægning og genopstå som Fugl Fønix.

Begge kompagnier hviler på et almindeligt hjemmeværnskompagnis struktur og skal kunne levere den udvalgte støtte og bevogtningsprodukt til forsvaret, samt være støtte for beredskab og samfund.

PO funktionen støtter politiet i opgaver og opgaver i hæren. INFRA støtter infrastrukturen, såsom jernbane og nøglevirksomheder. Specialfunktioner er sammenlignelige, og i det daglige har kompagnierne løst opgaver sammen på begge sider af hegnet.

Intentionen er at blive en ny enhed, der forener kræfter ved uddannelse og støtte til samfundet i den daglige drift.

Begge kmp må selvfølgelig give køb på nogle ting og file nogle kanter til, men fælles for begge er engagerede Hjemmeværnsmedlemmer i Holstebros lokalområde. 

Infrastruktur Kompagniet (Virksomhed Kompagniet) er specialist i bevogtning af, som​​ navnet siger, Infrastrukturen i Danmark, Jernbanenettet  og livsvigtige Forsyningsvirksomheder.

Politikompagniet er specialister i at hjælpe Politiet vedrørende bevogtning af skadessteder: trafikulykke, brandsted. Civile arrangementer: cykelløb og trafikvejledning - og trafikdirigere ved store arrangementer: PostNord Danmark, Tour du France. 

Det nye kompagni forventes officielt indviet og navngivet i januar 2022.

JC   

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring