Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

THOR BEATCH TRIATHLON

Danmarks hårdeste Triathlon er en unik, bemærkelsesværdig og ekstrem oplevelse.

01-08-2020

Politikompagniet Hardsyssel, Holstebro var den 1. august på et hårdt job. Støttede med sikkerhed og trafik- regulering ved Danmarks hårdeste Triathlon med start i Thorsminde ved Danmarks Vesterhav. 

01.08.2020 Thor Beatch Tri.jpgThor Beatch Triathlon er med svømning, cykling og løb. 3 forskellige distancer, ¼, ½ og en hel Triathlon, hvor distancerne er: Svømning 3,8 km. i Vesterhavet, cykling 186 km. omkring Nissum fjord og løb 42,2 km. på stranden i sand. "Velbekomme".

Danmarks hårdeste Triathlon er en unik, bemærkelsesværdig og ekstrem oplevelse. En væsentlig del er den velkendte og venlige atmosfære. Løbet handler ikke om at vinde. Det handler om at kalde deltagerne ud i naturen. Her races / konkurreres under hårde betingelser - nogen kalder det en terapeutisk rejse, som deltagerne vil være i stand til at fejre på målstregen med atleter, familie, supporter og besætning. En bemærkelsesværdig og uforglemmelig oplevelse. Dette er, hvad Triathlon handler om!

Deltagere præsenterede Danmark, Sverige, Holland, Tyskland, Spanien, Italien og Ukraine. 190 deltagere var tilmeldt og 188 gennemførte.

Til hjælp var der assistance fra Politikompagniet Herning og TO,er . Opgaven startede meget tidlig om morgenen og varede til midt eftermiddag, det krævede sin mand og kvinde på holdet, da der blev kørt stærkt i både løbet og ferietrafikken.  

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring