Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Ulla og David på deres post, hvor de hjælper de mange løbere.

Royal Run i Aarhus

Mandag morgen sendte kompagniet en bil afsted til Royal Run i Aarhus

11-06-2019
Tidligt mandag morgen satte 6 medlemmer fra kompagniet kursen mod Aarhus og Royal Run. Kompagniet havde få dage forinden modtaget et råb om hjælp fra POHVK Aarhus, da der netop var indløbet endnu flere opaver til kompagniet i forbindelse med årets udgave af Royal Run. I år var der ca. 18.000 deltagere i løbet i jyllands hovedstad.

POHIM'erne blev indsat på afspærrings- og reguleringsopgaver i det centrale Aarhus og med en stor del af midtbyen, der var lukket af, gav det udfordringer for både den almindelige trafik og hjemmeværnsfolkene. 

Nogle af bilisterne tog det med knusende ro, mens andre blev overrasket over, at det kunne blive svært at nå den planlagte færge eller fly. Andre igen, fandt ud af, at det blev så ikke denne dag, de skulle flytte.

For PO HIM'erne var det en rigtig god dag. PO Aarhus forestod et veltilrettelagt arrangement, hvor opgaverne var klare og tydelige og med en god forplejning. 

Endelig fik man også set, at det ikke nødvendigvis kun er den nordjyske måde at gøre tingene på, der er den eneste rigtige.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224