Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Storbrand i Hobro

Vi har nu på anden dagen fortsat indsat personel til sikring af ejendommen, som brændte i går.

09-12-2019

Kompagniet har fortsat 2 mand indsat sammen med 4 mand fra Hjemmeværnskompagni Mariager Fjord til sikring af den beboelsesejendom, som en kraftig brand brød ud i i går søndag.

Kompagniet blev i går ved 15-tiden varslet om en mulig indsættelse i forbindelse med den brand der var brudt ud i i en beboelsesejendom i det centrale Hobro. Mandskab fra Mariager Fjord (MAF) var i første omgang blevet anmodet om assistance, men da man formodede, at det ville blive en langvarig affære havde de brug for afløsning senere.

Kompagniet mødte derfor op med 4 mand til støtte for MAF ved 22- tiden. De blev her til morgen afløst af nyt mandskab fra kompagniet.

Opgaven er at holde nysgerrige og beboere værk fra brandtomten indtil de tekniske undersøgelser har fundet stedet. Enkelte beboere i stueetagen har dog får lov til at hente vigtige ejendele ud under ledsagelse.

Hvor længe afspærringen skal opretholdes vides i skrivende stund endnu ikke. .​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224