Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

PO HVK Horsens' fremtid

Hovedparten af de aktive i kompagniet har givet håndslag på, i fællesskab at løse kompagniets problemer.

30-06-2016

Da Erik Kristiansen, kompagnichef igennem mange år, har fået andet arbejde, som ikke giver mulighed for at fortsætte virket som chef, har Erik valgt at stoppe som kompagnichef i Politihjemmeværnskompagni Horsens.

​På et velbesøgt møde i Politikompagni Horsens, var der enighed om, at vi i fællesskab kan gøre vores kompagni til et aktivt kompagni, der både udfører de mange opgaver vi har for politiet, samt sørger for at vedligeholde og udvikle "de grønne" færdigheder. Vi vil arbejde på at oprette en "grøn gruppe", så vi også kan tiltrække unge, der gerne vil ud og brænde lidt krudt af. Der arbejdes allerede på at skaffe en gruppefører, som vil være med til at udvikle en grøn gruppe. Vi har allerede erfarne folk i kompagniet, som har militære kompetancer, men som blot ikke har den fornødne tid, til at drive en ny gruppe. De vil til gengæld gerne bistå ved uddannelse og øvelse i mindre omfang.

Med til mødet var også Distriktschef Thomas Pedersen, som deltog i drøftelserne omkring kompagniet og ligeledes fortalte om distriktets holdning til PO kompagnier og kravet til de grønne færdigheder. Distriktet vil være behjælpelig i forsøget på at finde en ny kompagnichef, ligesom der skal besættes ledige stillinger i staben. Det er vigtigt, at vi har folk på alle vigtige nøgleposter, hvis vi skal have mulighed for at udvikle os og ikke bare fokusere på "driften" hele tiden.

Vores fremadrettede fokus er derfor : Vi skal have fokus på de grundlæggende militære færdigheder og hverve nogle flere unge medlemmer.

 

Delingsfører

Michael Haislund

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring