Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Skarpe opgaver

Travlhed i PO Horsens. 2 skarpe indsættelser på under 2 uger.

10-10-2016

​Torsdag d. 29. september, lidt efter klokken 20, blev PO Horsens, af VH på distiriktet, bedt om at stille med folk til bevogtning af gerningssted. Politiet havde bedt om hjælp i forbindelse med den tragiske hændelse i Stjær, nær Galten, hvor et hus var eksploderet som følge af udstrømmende naturgas. Ved den ulykke omkom husets beboer desværre. Da vi ankom, var der en afspærring på 100 meter fra ulykkesstedet, som skulle opretholdes, imens politi, brandvæsen og folk fra Beredskabet ledte efter husets beboer i murbrokkerne. I løbet af natten blev liget af husets indehaver fundet og bjerget. Sidst på natten blev afspærringen flyttet, så det nu kun var selve matriklen, samt en sidegade, der var afspærret.

 

Lørdag d. 8. oktober kl. : 12:30, blev vi igen bedt om assistance, da et privatfly var styrtet ved en flyveplads ved Brædstrup. Her var vores opgave, at bevogte flyvraget, indtil havarikommisionen ankom.

 

Tak til dem der hurtigt trådte til, da der var behov for hjælp !

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring