Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Dåseåbner på spil?

Indsat efter indbrud

En time efter midnat ringede telefonen.

24-02-2016

Af Jens Lynge, IT-befalingsmand (med bidrag fra Børge Ditzel)

Uddannelsesstøtteofficer Marianne Gliese besvarede opkaldet fra politiet og rykkede ud sammen med kompagniets skydelærer, Ken Hegner.

I Gadstrup var der foregået ting og sager.  Et sted var der brudt ind flere steder hos et firma.  Udbyttet fra bestræbelserne var en nøgle til en gummiged, som senere blev brugt til at vælte et hegn og skrælle hele siden af en lade på en anden adresse i byen.
Indsatsholdets opgave var at sikre, at der ikke kom uvedkommende ind på det sidste område.  Det blev klaret med bidrag fra en bil, som holdt området belyst.
Der var tale om en indsats, som vekselvis var bemandet af mandskab fra Politihjemmeværnet i Køge og Roskilde.
Første hold var en ren Køge-indsats.  Da tiden var inde, hvor første hold skulle gøre klar til at tage på arbejde, mødte en mand fra Roskilde og en fra Køge ind.  Og da de skulle afløses ved 9-tiden, var det to mand fra Roskilde, som tog over og klarede det sidste stykke tid, før politiets teknikere var fremme.

"Dåseåbneren" på afveje

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring