Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Jægerspris 2015

POHVK Næstved deltog i Jægerspris skydningen med en gruppe samt skydelære, leder og sikkerhedsbefalingsmænd. Så vi var godt repræsenteret af et Politikompagni at være.

14-04-2015

Fredag d. 10 April drog 8 forventnings fulde skytter afsted til Jægerpris skydeterræn og at deltage i distriktets årlige enheds skydninger.

Først skulle der udleveres våben og bundstykker før vi kunne kører afsted i vores tildelte lastbil en MAN 8.

Vi ankom til Jægerspris omkring 2145 og blev derefter indkvarteret på 14 mands stue. Der blev øvet lidt våbenbetjening inden folk gik til ro.

Lørdag startede med indskydning hvorefter vi kørte på feltskydebane 1. Derfra kørte vi til Del 2 og til sidst SF banen. På SF banen stod resten af folken fra POHVK Næstved. Så alt i alt var vi 13 mand fra POHVK Næstved hvilket må siges at være flot af et Politikompagni.

Søndagens skydning var ført ild og bevægelse i hold hvorefter vi drop på handlebane. Her var der først handlebane for enkelmand og bagefter for makker par.

Så der blev skudt til den store guldmedalje og vi viste endnu engang at vi selv om vi er POer godt kan finde ud af det grønne.








Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring