Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

POFUNK

POFUNK - Af Lea Knob rekrut i 1.3

13-04-2017
POFUNK.
I weekenden den 3-5 marts var jeg og to andre fra min gruppe til POFUNK i Christiansminde. Det var en begivenhedsrig weekend med masser af læring, og glædeligt gensyn med nogle af dem fra de andre LPU.
Vi lærte blandt andet om konflikthåndtering hvor der var en masse sjove momenter, og spændende opgaver. Alt i alt klarede vi det hele super godt, og så var der jo den forventede trafikregulering som vi også klarede perfekt.
Den første aften var lidt stram, når man kommer direkte fra skole og så skal direkte til undervisning. Det endte med jeg næsten faldt søvn, men vi klarede os igennem og den første dag var hurtigt overstået.
Dag nummer to gik hurtigt. Vi havde lidt teori omkring færdselsregulering og kom da også senere på dagen ud at prøve det. Senere på dagen havde vi en masse teori omkring konflikthåndtering og de mange paragrafer man skal huske blandt andet ved nødret, nødværge og anholdelse.
Tredje dagen var den mest spændende. Vi blev sat ind i en bil, og så kørte vi rundt til forskellige momenter. Der var alt fra indbrud til mistænkelige biler, bomber, fotografer og meget andet. Det hele for at vi vidste hvordan vi skulle reagere i en sådan situation, men også med henblik på alt den teori vi fik den foregående dag. Dagen forløb hurtigt, og så var kurset pludselig slut. Tiden gik alt for stærkt. Alt i alt var det et super fedt kursus.
 
Af Lea Knob rekrut i 1.3

Fakta

POFUNK - Af Lea Knob rekrut i 1.3
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring