Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Planlægning på højt plan

BM-Møde i PO-Randers 24.10 2020

Lørdag var der BM seminar.

Claus Truelsen KC (Kompagnichef) stod for god ro og orden. 

Der blev knoklet løs og vi lavede vores fremtidige AKOS for 2021.

Der er mange spændene ting på kalenderen for 2021. Bla. spændende  øvelser mm.

25-10-2020

​​​


Vi talte om årets gang indtil nu. Der blev talt om ting hvor vi samlet i kompagniet skal lave forbedringer.  Bl.a. skal vi alle blive bedre til selvkontrol og makkerkontrol af vores uniformering; Er knapper/lynlåse lukkede, sidder barretten /håret pænt mm. Vi skal have fælles ansvar og forpligtelseVi skal også fælles blive bedre til at opretholde disciplin når andre taler. Bl.a. Når vi sidder mange samlet til undervisning skal vi tænke over, at selv når vi hvisker stille sammen med en anden, så forstyrrer det nogle i deres forsøg på at lære noget nyt. Vi skal blive bedre til at hjælpe os selv og hinanden med at huske det. Så får vi alle større udbytte af undervisningen.

Vi talte om fremtidige aktiviteter.  Mange spændende ting kom på bordet, både noget der kan lade sig gøre og andre der skal arbejdes lidt mere igennem før de bliver brugbare.Desværre ved vi jo ikke hvor meget Covid19 vil spænde ben for af vores aktiviteter i tiden fremover. Den har desværre lige lukket ned for vores PO-øvelse som skulle løbe af stablen næste weekend d. 30/10 – 1/11 2020.
Vi fik rigtig fin forplejning af vores madmor Kirsten Valbjørn og hendes hjælper Pia L. Andersen. Mange tak for det.

Skrevet af;

K.V. Meier

RESPEK PO-Randers Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring