Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kompagnisamling og udnævnelse

Onsdag den 2. august tog kompagniet fat på et nyt og spændende halvår. Samme aften blev navnet på kompagniets nye næstkommanderende offentliggjort.

02-08-2017
Mange af kompagniets medlemmer holder stadig sommerferie, men alligevel havde ikke så få endda fundet vej til Roskilde Hjemmeværnsgård. En af dem var Mathias, som er et af vores nyeste skud på stammen, i forhold til den positive tilgang som kompagniet pt. oplever. - Velkommen Mathias!
 
Aftenen blev indledt med en udnævnelse. Henrik Plougmann Tranholm, som med virkning fra 2. august, er tiltrådt funktionen som kompagniets nye næstkommanderende, er fra samme dato udnævnt til premierløjtnant. Kompagniet ønsker ham tillykke med udnævnelsen. 

Personligt ser jeg frem til samarbejdet med Henrik i hans nye funktion. Jeg er sikker på at alle i kompagniet også vil få stor glæde af ham i den nye position; udtaler kompagnichef Johnny Nielsen.

Nye kræfter er snart klar til at overtage Henrik og Tangs gode arbejder. Men indtil videre vil begge varetage deres funktioner som henholdsvis delingsfører og næstkommanderende i 1. PO DEL.   
​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224