Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Udnævnelse til løjtnant


Det er ikke nogen hemmelig, at Politihjemmeværnskompagni Roskilde (POHVK ROS), ikke mindst på grund af den seneste og forøget medlemstilgang, nu er distriktets største politikompagni.

04-02-2019

 

Med denne glædelig udvikling følger også et naturligt behov for flere ”trænere”, - eller sagt på en anden måde; flere befalingsmænd og officerer M/K.  IMG_0540.JPEG

Med virkning fra 1. februar 2019, er Carsten Nielsen tillagt grad som løjtnant. Selvom Carsten i de seneste år har haft sit virke i den Vestsjællandske del af distriktet, så er det også et tidligere medlem af vores kompagni, som nu vender tilbage til os.

Carsten blev officielt udnævnt under den årlig kompagnifest. I forbindelse med hans genindtræden i vores kompagni, er Carsten indtrådt i funktionen som delingsfører for II PODEL. Her vil han sammen med sin næstkommanderende i første omgang primært have fokus på videreuddannelsen af vores medlemmer i uddannelsesgruppen. Den anden store opgave i 2019, er den fortsatte rekruttering til delingen.

Kompagniet ønsker Carsten tillykke med udnævnelsen, og kompagniledelse samt øvrige delingsførere ser frem til samarbejdet.

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring