Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Lars Peter Vigh og Niels Grauballe modtog 50 årstegn.

En stolt chef

Det var en stolt kompagnichef der kunne overrække 40 årstegn til tidligere KC Gert Remme og tidligere NK Klaus Jensen samt Flemming Rethmeir, og 50 årstegn til Lars Peter Vigh og Niels Grauballe. 

29-01-2018
Det var tydeligt, at KC John Glerup var stolt over at kunne uddele 40 årstegn til hans 2 kollegaer Gert Remme og Klaus Jensen samt Flemming Rethmeir. Alle har gjort rigtigt meget for kompagniet og Hjemmeværnet. Men det var også tydeligt, at det var en glæde for ham at uddele 50 årstegn til Lars Peter Vigh og Niels Grauballe. Begge er i kompagniets aktive styrke og møder frem når der kaldes – trods det at alderen jo selvsagt er lidt fremskreden når man har været med i 50 år.

Klaus Jensen, Gert Remme og Flemming Rethmeir samme med KC John Glerup.

 

Traditionen tro blev der overrakt diplom til årets befalingsmand og årets menig. Begge diplomer tildeles en frivillig der har ydet en ekstraordinær indsats til glæde og gavn for kompagniet. Et krav som begge modtagere indfrier.

 Andreas Bernth - årets BM 2018.jpgKim Hammerum - årets menig 2018.jpg

Årets BM – Andreas Bernth – har som sædvanligt lagt vægt på, at give sine kammerater nogle gode oplevelser. Hvilket han har opnået trods helbredsmæssig modgang

Årets menig – Kim Hammerum – har med ukuelig vilje taget kampen op på flere områder, hvilket bl.a har bragt ham gennem Forsvarets sygehjæperuddannelse og uddannelsen til og ansættelse ved Hjemmeværnets grænsekontrolstyrke.

Kim Hammerum blev udnævnt til KP, idet han indtræder som NK hos Thore H. Nielsen. Kim har samtidig sagt ja til at stå for vores facebook side sammen med Michael Holst Nielsen og Arne Vinkler. Kim og Arne bliver samtidig kompagniets IT-team.
Jens K. Engedal blev udnævnt til SG. Jens varetager hvervet som FSBM.
Nytårsparolen blev afsluttet med et fint traktement med hjemmebagte boller og hjemmebagt kage. Et rigtigt flot arrangement hvor Lis Sørensen og Gitte Nielsen (KC og NK’s koner) var drivkraft ved borddækning og servering. Stor tak til jer og tak til de godt 30 der mødte frem.

 


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224